Instagram zet foto’s voortaan in speciaal Facebook-album

Het sociale fotonetwerk Instagram zet voortaan alle foto's die gedeeld worden met Facebook in een speciaal Facebook-album in je profiel. Eerder verscheen er slechts een link naar het origineel op Instagr.am in je tijdlijn.

Instagram FacebookDeelde je vanuit de iPhone-app Instagram een foto op Facebook, dan werd deze als een link in je tijdlijn geplaatst. Hierdoor waren ze minder makkelijk terug te vinden dan bijvoorbeeld andere foto’s op Facebook, die netjes in een foto-album worden geplaatst. De ontwikkelaar heeft een kleine wijziging gemaakt in de Facebook-koppeling met Instagram, waardoor gedeelde foto’s voortaan wel in een album worden gezet.

Met Facebook gedeelde foto’s belanden automatisch in het album ‘Instagram Photos’. In de beschrijving van de foto verschijnt ook nog een link naar het origineel op Instagr.am, waar onder andere de locatie vermeld staat waar je de foto maakte. Alleen foto’s die je vanaf vandaag naar Facebook stuurt worden in dit album meegenomen; wil je eerdere foto’s op deze manier plaatsen, dan moet je ze opnieuw delen.

De verandering binnen Instagram werd gemaakt zonder dat de iPhone-app zelf gewijzigd werd. Daarom hoef je geen nieuwe update te installeren om hier gebruik van te maken.

Downloaden: Instagram (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 januari 2012, 11:16
Categorie Fotografie en video
Onderwerpen facebook, instagram

Instagram

Instagram is een populair sociaal netwerk voor het delen van foto's. Ontdek alles over de functies zoals Stories, Instagram Direct, gezichtsfilters en live video's. Zo haal je meer uit Instagram en krijg je meer likes.

Instagram

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.