Green Farm van Gameloft voor iPad uitgebracht

In Green Farm voor de iPad bouw je een boerenbestaan op door eten te oogsten en cadeau's en diensten uit te wisselen met je vrienden op Facebook. Het spel is ook op de iPhone en iPod touch te spelen en onthoudt je gegevens.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Green Farm iPad boerderij uniek makenSpeleruitgever Gameloft heeft zonet Green Farm uitgebracht als universele app voor de iPad en iPhone. Green Farm is een Farmville-achtig spel waarvoor je een Facebook-account nodig hebt om het te kunnen spelen. In het spel bouw je een boerenbedrijf op door eten te oogsten. Als dat succesvol gaat, kun je het boerenbedrijf uitbreiden met nieuwe werkzaamheden en kun je het decoreren met allerlei verfraaiingen. Vrienden spelen een belangrijke rol in Green Farm.

Je kan vrienden cadeau’s schenken, je kan cadeau’s ontvangen, je kan vrienden helpen met het onderhouden van hun plantage en je kan bij hun boerderijen op bezoek. Er zijn zelfs mini-spellen voorhanden om samen te doen.

Green Farm iPad dieren verzorgen

Green Farm is een game die je graag aan zich verbindt. Als je elke dag terugkomt in het spel, krijg je een beloning. Elke dag weer. Als de tijd rijp is om je groenten en vruchten te plukken, krijg je daar een push-notificatie voor en ook updates met nieuwe goodies en uitbreidingsmogelijkheden blijven komen. Er is zelfs een loterij waar je dagelijks aan mee kan doen.

Green Farm is al langer op Facebook te spelen. Als universele applicatie op de iPad, iPhone en iPod touch houdt het spel nu overal je vorderingen bij dus je kan het vanaf elke plek en elk apparaat oppakken.

Downloaden: Green Farm (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 mei 2011, 21:46
Categorie Games
Onderwerpen android, boerderij, farmville 2, gameloft, google

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.