Frisbee Forever: officiële game voor de iPad

Frisbee Forever is een officiële game van de fabrikant van frisbee. Deze plastic werpschijf bestaat al sinds de jaren 50 en is al miljoenen keren verkocht. Maar Frisbee Forever is veel leuker: hier kun je door hoepels en tunnels gaan en windturbines ontwijken.

frisbee foreverEen Frisbee-game met officiële licentie, is dat nou nodig? Blijkbaar wel, want de ontwikkelaar van deze game vertelt dat er sinds 1955 meer dan 300 miljoen frisbee’s zijn verkocht. De plastic werpschijf is een wereldwijd fenomeen. Vorige week verscheen de game in de App Store, maar we hadden er nog geen aandacht aan besteedt. Dat is onterecht, want met deze game kun je heel wat lol hebben… en hij is nog gratis ook.

Frisbee Forever is een universele game voor iPhone en iPad, waarmee je meer dan 100 levels kunt spelen. Je maakt een vingerbeweging op het scherm om de frisbee weg te gooien. Daarna kantel je de iPad om de frisbee door hoepels, langs windturbines en door tunnels te sturen. Onderweg pak je zoveel mogelijk sterren mee. Heb je genoeg sterren verdiend, dan kun je andere levels unlocken, zoals in het Wilde Westen, de Caribische Eilanden of een pretpark.

Er zijn ook bonuslevels te verdienen en het is mogelijk om je frisbee te voorzien van een ander design. elke 3D-wereld is geoptimaliseerd voor het Retina Display (op de iPhone 4 of vierde generatie iPod touch) en de HD-graphics voor de iPad. In de toekomst gaat de ontwikkelaar nog integratie met Game Center toevoegen. Leuk om te spelen – en dat vinden de bezoekers van de App Store ook: de Nederlandse spelers geven voornamelijk 5 sterrenwaarderingen.

Downloaden: Frisbee Forever (gratis – universeel)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 mei 2011, 22:58
Categorie Games
Onderwerpen game, ipad, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.