Gratis probeerversie van avonturenspel Dream:scape verschenen

Dream:scape Lite is een gratis te proberen versie van het indrukwekkende, volledige avonturenspel voor de iPad. Hierin loop je rond door het platteland op zoek naar je nachtmerries.

Dreamscape Lite iPad thrillerDream:scape, een van de technisch meest geavanceerde spellen op de iPad, heeft een gratis te proberen broertje gekregen. Dream:scape Lite geeft een voorproefje op het mysterieuze ontdekkingsspel en laat je een beperkte tijd rondlopen door het grote open platteland. In het volledige spel graaf je door de dromen van de hoofdpersoon en kom je oog in oog te staan met nachtmerries en raadsels.

De game stuurt met twee virtuele analoge sticks op het scherm. Met de linker beweegt de speler en met de rechter kan er in het rond gekeken worden. Door aanwijzingen in een boek en hints die je onderweg opdoet, kun je de eerste stappen door de spelwereld zetten. Je kan ook zelf op verkenning uitgaan en doelloos de omgeving rondneuzen.

Dream:scape is een zwaar spel. Veel reageerders op iPadclub bemerkten na aanschaf van het volledige spel dat het soms vastliep na de introductiefilm. Het is na het installeren van zware 3D-spellen als deze, altijd handig de iPad uit en aan te zetten voordat je tot spelen overgaat.

Downloaden: Dream:scape Lite (gratis)

Dreamscape iPad screenshot

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 juli 2011, 16:46
Categorie Games
Onderwerpen apple, avonturengame, gezondheid, steve jobs, thriller, ziekte

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.