Instacolor: het idee van Instagram en Color in één app

Met de nieuwe applicatie Instacolor zijn twee applicaties gecombineerd: Instagram en Color. Je kunt foto's uploaden, zoeken op steden, 'hashtags', je locatie en bepaalde personen.

Instacolor app pictogramDe meeste fanatieke iPhone-gebruikers kennen ondertussen de app Instagram wel. Het bedrijf achter de app maakte vorige maand bekend dat ze meer dan 5 miljoen gebruikers hebben en dat zij gezamenlijk al meer dan 95 miljoen foto’s met de app gemaakt hebben. Er zijn een stuk minder mensen die de app Color kennen. Deze applicatie, die een investering kreeg van 41 miljoen dollar, doet het namelijk een stuk minder goed. Een andere ontwikkelaar nam deze twee ideeën en voegde ze samen in één app: Instacolor.

Het idee achter deze applicatie is dat je nieuwe foto’s ontdekt, doordat je in de applicatie kunt zoeken op je huidige locatie, een bepaalde stad, mensen of een bepaalde ‘hashtag’. Terwijl de app zich hiermee op hetzelfde terrein waagt als Color, lijkt deze app meer kans te maken. Met de 5 miljoen gebruikers van Instgram en de ruim 95 miljoen foto’s die beschikbaar zijn, zijn er genoeg foto’s voor de gebruikers van de app om te bekijken. Daarnaast is de kans ook een stuk groter dat er op je huidige locatie enkele foto’s te vinden zijn.

Om de applicatie te kunnen gebruiken heb je een Instagram-account nodig. Deze kun je alleen aanmaken in de applicatie. In een eerder artikel op iPhoneclub schreven we welke andere geweldige Instagram-applicaties er zijn.

Downloaden: Instacolor (€0,79) en Instagram (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 juli 2011, 15:02
Categorie Fotografie en video
Onderwerp instagram

Instagram

Instagram is een populair sociaal netwerk voor het delen van foto's. Ontdek alles over de functies zoals Stories, Instagram Direct, gezichtsfilters en live video's. Zo haal je meer uit Instagram en krijg je meer likes.

Instagram

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.