Gotham Reader: RSS feeds snellezen op je iPhone

Gotham Reader geeft de inhoud van RSS feeds woord voor woord weer op het scherm van je iPhone.

Gotham ReaderRSS-lezers zijn er genoeg in de App Store. Ben zelf tevreden gebruiker van Reeder en heb ook geen behoefte aan een andere app die ongeveer hetzelfde doet. Wat ik wel interessant vind zijn apps die het lezen van RSS feeds op een hele andere manier benaderen. Een mooi voorbeeld is de app Gotham Reader die vandaag is uitgekomen. Hiermee kun je heel snel artikelen lezen.

In plaats van zelf door een artikel heen te scrollen krijg je artikelen woord voor woord op je scherm. De snelheid kun je zelf bepalen. Als je een beetje traint kun je in een korte tijd een lang artikel lezen. Je kunt het artikel trouwens ook gewoon open via een ingebouwde browser als dat je voorkeur heeft.

Voor, tijdens of na het lezen kun je items bewaren om later te lezen met één swipe. Artikelen die je hebt bewaard, kun je via een extensie voor Google Chrome vanaf je computer teruglezen, uitprinten, naar je Kindle toesturen of delen met anderen. De applicatie is sowieso groot fan van Google, want een Google Reader account is nodig om de RSS feeds binnen te halen.

Downloaden: Gotham Reader (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 februari 2011, 21:53
Categorie Nieuws
Onderwerpen google, rss

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.