iPhone game-update #39: Final Fantasy III, Doodle Jump en Big Apes Love Blondes

iPhone Game-update #39: Final Fantasy III, Doodle Jump en Big Apes Love Blondes. iPhoneclub bezorgt haar lezers elke dag het laatste nieuws over gamen op je iPhone.

doodle_jump_boxIn de game-update van vandaag: meer nieuws over Final Fantasy III op de iPhone, Doodle Jump krijgt een update het spel ‘Big Apes Love Blondes’ van het Nederlandse Novocortex is binnenkort in de App Store te vinden.

Final Fantasy III speel je in 3D

Maandag kwamen we al met het nieuws dat je binnenkort Final Fantasy III op je iPhone zal kunnen spelen. Over de gehele vorm van het spel was tot dan toe niks bekend. Zou het een overzetting van het origineel op de NES zijn of heet de Nintendo DS remake er wat mee te maken. Vanaf vandaag weten we dat het om laatstgenoemde gaat. Dat wil zeggen dat de game, die vijf jaar geleden voor de Nintendo DS verscheen, speelbaar zal zijn op de iPhone. Toentertijd werd de game opnieuw volledig in 3D opgebouwd om gebruik te maken van de kracht van de Nintendo DS. Hoe de uiteindelijke game eruit zal zien is niet bekend en het zal nog lastig worden om de twee schermen van de Nintendo DS, op het iPhone scherm tot zijn recht te laten komen. Bekijk alvast de onderstaande trailer om een idee te krijgen van deze Japanse RPG.

Big Apes Love Blondes uit in App Store

aapHet Nederlandse Novocortex is een kleine ontwikkelaar van iPhone games en heeft zeer onlangs een spelletje op de markt gebracht. Het spel heet ‘Big Apes Love Blondes’ en het is de bedoeling om als speler de blondjes te beschermen. Het geheel heeft wel wat weg van de film King Kong en het onderstaande filmpje (waarin de ontwikkelaar een aantal populaire games op de hak neemt) bevestigd dat idee alleen maar. Bekijk dus vooral de onderstaande trailer en verwacht zeer binnenkort hier op iPhoneclub de recensie van die spelletje.

Downloaden: Big Apes Love Blondes €0,79)

Doodle Jump doet Hop

doodle_jump_hop_promotionHet immer populaire Doodle Jump staat alweer een tijdje buiten de schijnwerpers, maar daar gaat verandering in komen. Doodle Jump krijgt namelijk een update die volledig in het teken zal staan van Pasen. Nu krijgt Doodle Jump daar een helpende hand bij, want zeer binnenkort zal de animatiefilm ‘Hop’ in de bioscopen verschijnen. In Hop speelt de paashaas de hoofdrol en vraagt hij zich af of hij nu een haas of een popster is. Afijn, Hop zal een speelbaar karakter worden in de update en daarnaast zal de hele game de sfeer van de animatiefilm gaan ademen. Hop jij straks ook naar de hoogste score?

Downloaden: Doodle Jump €0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 februari 2011, 11:31
Categorie Games
Onderwerpen doodle jump, final fantasy, square enix

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.