iculture-populaire-apps
Populaire Apps

‘Google werkt aan eigen Gmail-app voor de iPhone’

TechCrunch-blogger MG Siegler heeft van bronnen gehoord dat Google zijn eigen iPhone-app voor Gmail gaat uitbrengen. De app zou zelfs al ingediend zijn, waardoor lancering niet lang op zich laat wachten.

GmailTechCrunch-blogger MG Siegler is er van overtuigd dat Google een eigen iPhone-app voor Gmail via de App Store gaat uitbrengen. Dit zou hij hebben gehoord van betrouwbare bronnen. De app zou de functionaliteiten van Google’s web-app combineren met dingen die alleen in een app kunnen, zoals push-notificaties. We hoeven misschien niet eens lang op de app te wachten: volgens Siegler is de app mogelijk al ingediend bij Apple.

Op zijn eigen blog weidt MG Siegler uit over de app:

Google staat het punt om hun eigen Gmail-app te lanceren, aldus verschillende bronnen. Sterker nog, ik denk dat hij al is ingediend bij Apple om te beoordelen. Mocht hij worden goedgekeurd, dan zal hij binnenkort al uitkomen. En ik denk dat Apple geen bezwaar zal maken.

Dit is fantastisch nieuws voor een aantal redenen. Ten eerste: een Gmail-app! Geweldig. Ten tweede: Degenen die de app hebben gezien vertellen mij dat hij fantastisch is. Verrassend genoeg, zelfs.

Google heeft op het moment al een web-app, die je via een Google-interface je mail laat bekijken. Omdat deze gebruik maakt van je browser moet je het echter doen zonder dat je mail naar je iPhone wordt gepusht. Een speciale Gmail-app zou dit probleem kunnen oplossen. Je kunt je Gmail-account al instellingen via Apple’s eigen Mail-app, maar daarbij kun je niet gebruik maken van sommige Google-functies.

MG Siegler is een bekende blogger bij de technologiesite TechCrunch. Daardoor zou hij ook de nodige interessante bronnen binnen de Amerikaanse ontwikkelaarswereld hebben.

Deze lijsten zijn gebaseerd op afgelopen week. Een aantal van de toen gratis apps heeft inmiddels weer een prijskaartje.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 november 2011, 9:44
Categorie Uncategorized
Onderwerpen e-mail, google, populaire apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.