Bike Baron krijgt gastrol in iPhone-game Minigore

Het iPhone-spel Bike Baron is binnen no-time ongekend populair geworden op de iPhone en iPod touch. Daarom heeft de actiegame Minigore nu een update gekregen waarin je het nieuwe personage kan spelen.

Minigore krijgt update met Bike Baron voor iPhone iPod touchVoor het begin van deze maand had nog niemand van Bike Baron gehoord, maar het spelletje waarin je balanceert op een motor op een knotsgek parcours, bestormde in korte tijd de lijst met best verkochte apps op de iPhone en iPod touch. Amper drie weken later is de hoofdrolspeler uit het spel, de Bike Baron himself, al groot genoeg om een gastrol te spelen in een ander ooit erg populair spelletje van dezelfde ontwikkelaar: Minigore.

Bike Baron voert de hoofdmoot van versie 6.0 van Minigore, die het personage in een grote update toevoegt. Net als de andere poppetjes met blokkerige koppen die je al kon spelen in het spel, kun je ook met Bike Baron nu de ene na de andere vlaag tegenstanders afschieten. Dat doe je met het rechter pookje op het beeldscherm, terwijl je met de linker rondloopt in de verschillende omgevingen.

De baron heeft overigens een eigenaardige eigenschap als je met hem speelt: hij kan schapen hoeden die hem als beschermengeltjes bewaken voor enig kwaad. De nieuwe bijrol komt eveneens terug in het nieuwe opstartscherm van Minigore, dat bij de update is geoptimaliseerd voor iOS 5. Als laatste verbetering is er één nieuw te behalen achievement te behalen in Minigore. Wat denk je, zal die met Bike Baron te maken hebben?

Downloaden: Minigore (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2011, 21:51
Categorie Games
Onderwerpen chillingo, minigore

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.