Google Hangouts-app krijgt geluiden, linkjes en sms-uitnodigingen

De Google Hangouts-app heeft voortaan geluiden, uitnodigingen per sms en aanpassingen voor iOS 6. Ook kun je voortaan url's delen.

Google HangoutsGoogle heeft de Google Hangouts-app voor iOS een update gegeven. Voortaan is er ondersteuning voor links, uitnodigingen per sms en geluidjes binnen de app. Met Google+ Hangouts kun je een 1-op-1 gesprek met iemand anders voeren. Maar de app is ook geschikt voor groepsgesprekken, waarbij je foto’s, emoji en videobeelden kunt gebruiken. Het maakt communicatie mogelijk tussen gebruikers van computers, smartphones en tablets. De nieuwe iOS-versie ondersteunt het uitwisselen van linkjes en het klikken op linkjes. Zit je in een Hangout, dan nodig je extra vrienden uit via een sms-berichtje.

hangouts iphone appZodra er een bericht binnenkomt geeft de app voortaan een gil. Dat wil zeggen: er zijn geluiden in de app te horen wanneer er een nieuw bericht beschikbaar is. Google heeft ook het tellertje van het badgeicoon aangepast, zodat deze betrouwbaarder het aantal openstaande berichten weergeeft. De verbindingsbalk voor het netwerk bleek eveneens raar gedrag te vertonen; ook dat is opgelost. Verder is nieuw dat de app nu is aangepast voor iOS 6. Dat houdt ook meteen in, dat dit de minimale iOS-versie is die wordt ondersteund. Het handige bij Hangouts is dat alle apparaten die je gebruikt onderling worden gesynchroniseerd. Je kunt dus op één apparaat beginnen met de hangout en later op een ander apparaat verder gaan.

Downloaden: Google Hangouts (gratis, universeel, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 juni 2013, 11:46
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerp google

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.