Google Coordinate voor iPhone krijgt update met geplande taken

De zakelijke app Google Coordinate heeft een update gekregen. Je kunt nu taken vooraf inplannen en als medewerker in het veld zelf taken invoeren.

google-coordinateGoogle Coordinate verscheen afgelopen januari en is nu alweer toe aan de derde update. Met deze app kunnen werkgevers de efficiëncy van mobiele teams verhogen. Medewerkers kijken in de app welke klussen er klaarstaan, accepteren een klus en gaan aan de slag. Een manager of ploegbaas kan dan meteen zien welke taken de status Assigned, Accepted en Checked in hebben. Het voorkomt een hoop onderling e-mailen of bellen, om te zien wie vrij is en wie in de buurt is om bijvoorbeeld een spoedreparatie bij een klant uit te voeren. De app is alleen te gebruiken als je een zakelijk Google Coordinate-account hebt. In deze update is het gemakkelijker geworden om klussen te beheren. Ten eerste kunnen medewerkers nu ook taken in de app aanmaken, bijvoorbeeld wanneer ze op locatie zijn en ontdekken dat er nog meer werk te doen is, maar zelf geen tijd meer hebben om dat uit te voeren. De andere verbetering is dat je nu ingeplande taken kunt gebruiken.

Zo kan een werkvoorbereider of planner alvast opdrachten inplannen die later in de week moeten gebeuren. Het mooie van de app is dat medewerkers in het veld ook hun locatie realtime kunnen delen, zodat de persoon die het dichtst bij is ingeschakeld kan worden om een bepaalde klus uit te voeren. Dat scheelt tijd en reiskosten.
Via de app kun je ook meteen data doorgeven. Op voorbeeldschermen in de App Store is te zien hoe Google Coordinate gebruikt kan worden voor een verhuurbedrijf van onroerend goed.

Downloaden: Google Coordinate (gratis, account vereist, iPhone, iOS 5.1+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 mei 2013, 9:01
Categorie Zakelijk
Onderwerp google

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.