Google Chrome- en Google Drive-apps voor iOS vernieuwd

Google Chrome en Google Drive kregen een update. In Google Chrome heeft nu ondersteuning voor Passbook en Google Drive kan documenten met opmaak kopiëren.

google chromeGoogle heeft vanavond de iOS-apps Chrome en Google Drive een update gegeven. In Google Chrome is vanaf nu ondersteuning voor Passbook aanwezig. Dat houdt in dat je instapkaarten en tickets vanuit de mobiele browser meteen naar Passbook kunt doorsturen. Nog iets nieuws: het openen van PDF-documenten in andere apps, zoals PDF Expert. Chrome voor iOS bevat nu de mogelijkheid om versleutelde tekst te herkennen. Tenslotte zijn er diverse bugfixes doorgevoerd en is de stabiliteit verbeterd.
Google Drive kreeg vanavond ook een update. Hierin is het nu mogelijk om binnen de app spreadsheets te maken en te bewerken, eventueel samen met anderen.

De app bevat nu de optie ‘Openen in…’, die je de mogelijkheid geeft om apps naar Google Drive te uploaden vanuit andere apps. De voortgang van de uploads kun je zelf controleren vanuit de app. Achteraf bekijk je bij het onderdeel ‘Uploads’ welke bestanden je eerder hebt geüpload. Nog wat verbeteringen: een verbeterde functie voor het zoeken naar contactpersonen (als je een document wilt delen) en de mogelijkheid om tekst met opmaak binnen een document te kopiëren en te plakken.

Downloaden:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 november 2012, 21:01
Categorie Diensten
Onderwerpen chrome, google

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.