Vimeo iPhone-app bevat geen videobewerker meer

De Vimeo-app voor iPhone en iPad heeft een update gekregen. De iPhone-app kan geen video's meer bewerken, maar heeft wel een nieuwe tabblad-navigatie.

vimeo update iphone appDe universele app van Vimeo heeft vandaag een update gekregen naar 3.0. Die bevat een nieuwe weergave met de naam Feed en geeft je de mogelijkheid om video’s op de achtergrond te uploaden, terwijl je ondertussen zelf naar video’s blijft kijken. Gebruikers kunnen nu ook video’s delen via de ingebouwde deelfunctie van iOS. Helaas is het niet langer mogelijk om video’s te bewerken in de iPhone-app; Vimeo heeft dit alleen weggehaald uit de iPhone-versie van de app, in de iPad-versie is het nog wel beschikbaar.

De al genoemde Feed-versie geeft je de mogelijkheid om snel video’s te bekijken en door te bladeren. Je kunt ze daarna delen via Facebook en Twitter. Upload je zelf een video, dan kun je die automatisch tweeten of op Facebook zetten na het uploaden. Wat ook opvalt aan de iPhone-app is het nieuwe uiterlijk met tabbladen. Dit is makkelijker om doorheen te bladeren dan de oude versie.

Downloaden: VImeo (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Vimeo for iPhone: We just birthed a new app from Vimeo Staff on Vimeo.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 november 2012, 23:18
Categorie Amusement
Onderwerpen video, vimeo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.