Google brengt Google AdSense iPhone-app uit

Google heeft een officiële Google AdSense uitgebracht voor de iPhone, waarin je inkomsten en top presterende URL's en kanalen bekijkt.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Google AdSense iOS-app iPhoneGoogle heeft een iPhone-app uitgebracht voor haar Google AdSense-dienst. Daarmee is het mogelijk om de statistieken achter de advertenties op je website te controleren, mits je gebruik maakt van Google Ads. De zoekgigant noemt de applicatie een ‘makkelijke manier om de belangrijkste data van je AdSense account’ te achterhalen. In de eerste versie van de applicatie zie je inkomsten van vandaag, gisteren, de huidige maand en de laatste maand overzichtelijk onder elkaar staan. Ook verschaft de iPhone-app toegang tot top-presterende domeinen, kanalen, advertenties en site-rapporten.

Google AdSense is het platform van Google waarmee je bijhoudt hoeveel de Google-ads op je website in het laatje brengen. Het lijkt erop dat de nieuwe iPhone-app je wil motiveren meer in te zetten op de advertenties, met de vermelding van de top-domeinen en kanalen. De applicatie is echter ook de bezorger van goed nieuws: hij verstuurt pushberichten bij nieuwe betalingen.

Downloaden: Google AdSense (gratis, iPhone, iOS 6.0+)

Google AdSense menu Google AdSense statistieken

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 augustus 2013, 21:13
Categorie Productiviteit
Onderwerp google

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.