Flipagram: beter fotovideo’s delen naar Facebook, Instagram en Tumblr

Flipagram voor iPhone en iPad kan nu eenvoudig delen naar Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast kan je het watermerk aanpassen.

flipagramDe populaire applicatie Flipagram, waarmee je foto’s en muziek samenpakt tot een video, heeft een update gehad die delen vanuit de applicatie makkelijker maakt. Voortaan kan je videocreaties rechtstreeks doorzetten naar Instagram, Facebook en Tumblr. Het laatste kan nu met één druk in de app, zonder dat je verdere informatie hoeft in te voeren. Daarnaast heb je weer de mogelijkheid om foto’s te dupliceren, zodat je ze meerdere keren in een video kan gebruiken.

Niet alleen delen naar Facebook is eenvoudiger geworden. De applicatie rekent af met de problemen bij het verwijderen van berichten gedeeld op het netwerk en ook is de vriendenintegratie beter geworden. Als je foto’s van Facebook gebruikt, wordt automatisch iedereen getagd die in je video voorkomt en al eerder op foto’s in het sociale netwerk getagd werd.

Flipagram heeft haar interface naar eigen zeggen wat duidelijker gemaakt. Een van de veranderingen is dat je nu foto’s kan bewerken door erop te drukken. Verder kan je gekleurde tegels in je video zetten en kan je het watermerk in de video aanpassen, wat je doet na een in-app aankoop van 1,79 euro.

FLipagram watermerk toevoegen Flipagram delen naar netwerken

De ‘fotovideo’-app Flipagram scoorde al enig succes in Nederland en is al tijden te vinden in de top meest gedownloadde gratis apps. In de laatste grote update kon je muziek vanuit iTunes onder je video’s zetten.

Downloaden: Flipagram (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 januari 2014, 10:16
Categorie Fotografie en video
Onderwerpen flipagram, instagram, slideshow, video

Instagram

Instagram is een populair sociaal netwerk voor het delen van foto's. Ontdek alles over de functies zoals Stories, Instagram Direct, gezichtsfilters en live video's. Zo haal je meer uit Instagram en krijg je meer likes.

Instagram

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.