Finding Nemo: My Puzzle Book, voorlees- en puzzelboek voor kinderen

Finding Nemo: My Puzzle Book is een nieuwe app van Disney, waarmee je kinderen kunt voorlezen en tegelijk puzzels laat oplossen. De app is Engelstalig, maar je kunt ook zelf je Nederlandse stem opnemen.

finding nemoDisney heeft een nieuwe app uitgebracht voor kinderen: Finding Nemo: My Puzzle Book. Het gaat om een universele app, die op de iPhone en iPad te installeren is en waarbij je digitale puzzels moet oplossen. De app is gebaseerd op Pixar’s bekende kinderfilm Finding Nemo en is Engelstalig. Je kunt echter ook zelf het verhaal voorlezen en daarbij je stem (in het Nederlands) opnemen om later weer te kunnen afspelen. In de game vind je vier interactieve legpuzzels, van verschillend niveau. Tijdens het voorlezen kunnen de kinderen schatzoeken en objecten vinden waarmee ze het aquarium aan het einde van het verhaal decoreren.

finding nemo my puzzle bookDe app is geïllustreerd, maar in een iets andere stijl dan je van de film gewend bent. Er is ook gezorgd voor authentieke geluidseffecten en achtergrondmuziek, zoals uit de film. Je hebt drie mogelijkheden om het boek te lezen: laten voorlezen door een professionele stem (Engels), je eigen geluidsopname afspelen en automatisch omslaan van pagina’s. Aan de hand van een visuele inhoudsopgave kun je snel naar je favoriete pagina of puzzel springen.

Downloaden: Finding Nemo: My Puzzle Book (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 maart 2011, 10:54
Categorieën Games, Kinderen, Onderwijs
Onderwerpen kinderen, puzzel

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.