War Pinball HD: flipperkasten met oorlogsthema op de iPad

War Pinball HD is in de App Store verschenen. Deze flipperkastgame bevat 3 speeltafels, die allemaal zijn afgeleid van oorlogsfilms: Platoon, Navy Seals en Missing in Action met Chuck Norris.

war pinballEen paar dagen geleden schreven we over War Pinball HD, een nieuwe flipperkastgame gebaseerd op oorlogsfilms. De game is vannacht in de App Store verschenen voor €2,39. War Pinball HD is gemaakt door Gameprom, een ontwikkelaar die al veel meer flipperkasten heeft gemaakt. Deze variant War Pinball HD bevat drie speeltafels die gebaseerd zijn op de oorlogsfilms Platoon, Navy Seals (beide met Charlie Sheen) en Missing in Action (met Chuck Norris). Deze game is speciaal geoptimaliseerd voor de iPad en iPad 2 en gemaakt in samenwerking met MGM Studios. De ontwikkelaar gebruikte de Gameprom 3D Engine om de best mogelijke spelervaring te krijgen.

In de game zijn soundtracks en stemmen uit de film aanwezig. Camera-effecten vanuit verschillende kijkhoeken moeten de game zo realistisch mogelijk maken. Je kunt je topscores meteen vanuit de app wereldkundig maken via Twitter.

Downloaden: War Pinball HD (€2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 maart 2011, 11:03
Categorie Games
Onderwerpen flipperkast, pinball

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.