Feedly brengt tweede beta uit van iPhone RSS-applicatie

Feedly is in een tweede betaversie verschenen. De app is gelinkt met Google Reader en kan ook alleen populaire artikelen tonen.

feedlyHeb je behoefte om een nieuwe RSS-applicatie voor de iPhone te ontdekken, dan is er nu de tweede beta van Feedly. Ondanks het feit dat het om een betaversie gaat, zal er wel voor betaald moeten worden: €2,39 geeft je toegang tot een aantrekkelijk uitziende app, die met mappen werkt. Feedly bestond al als browserplug-in, waarmee je je Google Reader-nieuwsfeeds kunt bekijken in magazineweergave. De iPhone-app voegt in beta 2 volledige ondersteuning voor het Retina Display toe en er is integratie met Instapaper bijgekomen.

De omschrijving in de App Store voor Feedly is nogal summier, maar de app biedt in ieder geval de optie om artikelen te bookmarken en te delen met anderen. Twitter, Instapaper en Readabiity worden ondersteund. Voor het inlezen van de feeds maakt Feedly gebruik van Google Reader. Er zit geen beperking aan het aantal feeds dat je kunt toevoegen.

Eén handigheidje mag niet ongenoemd blijven: Feedly gebruikt een methode om de populariteit van artikelen te berekenen. Als je haast hebt, kun je daarom ervoor kiezen dat alleen de belangrijkste items in elke folder worden getoond.

Downloaden: Feedly beta 2 (€2,39)

feedly iphone   feedly iphone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 januari 2011, 14:02
Categorie Nieuws
Onderwerpen feedly, google, rss

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.