FaceMan: Photo Booth-effecten op de iPhone

FaceMan is een app waarmee je Photo Booth-effecten op de iPhone kunt maken. De app geeft je gezicht een verwrongen weergave.

faceman iphoneMac-gebruikers kennen Photo Booth als desktopapplicatie waarmee je grappige fotoeffecten kunt maken. Uit code van iOS 4.3 ontstaat de indruk dat deze Photo Booth-functies ook in iOS 4.3 beschikbaar komen, maar wie nu alvast aan de slag wil gaan, kan hiervoor ook een app installeren. FaceMan bevat 20 filters en is te gebruiken met de camera aan de voor- en achterzijde van de iPhone. Je vindt er natuurlijk ook de bekende effecten in terug, zoals Swirl, X-Ray, Light Tunnel en Bulge.

faceman iphoneDe app kost €0,79 en beschikt over een schuifknop om het effect van de filters sterker of minder sterk te maken. De effecten zijn zowel op foto’s als video’s toe te passen, waarbij de video’s het helaas zonder audio moeten doen. Dat laatste zal in de volgende update worden opgelost; deze update is vrijwel klaar om bij Apple te worden ingeleverd. FaceMan is aangepast voor het Retina Display van de iPhone 4 en je kunt de gemaakte foto’s delen via Twitter, Facebook, Tumblr en e-mail. De foto’s die je hebt gemaakt komen in een apart album terecht.

We schreven vorig jaar al een keer over FaceMan. De app heeft recent een update gekregen, met als verbeteringen: 20 nieuwe effecten en de mogelijkheid om video’s te maken.

Downloaden: FaceMan (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 januari 2011, 13:15
Categorie Amusement

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.