Facebook voegt Stickers toe aan Facebook Messenger-app

Facebook heeft een update voor Facebook Messenger uitgebracht, met nieuwe Stickers. De Stickers zijn groter dan smileys en zijn verkrijgbaar in sets.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

facebook-messenger-stickersFacebook heeft een update uitgebracht voor de Facebook Messenger-app voor iPhone en iPod touch. In plaats van kleine smileys kun je daarin nu gigantische Stickers gebruiken. Bijna elk sociaal netwerk voegt tegenwoordig zo’n stickerfunctie toe, zodat je je gesprekken kunt opvrolijken met rare poppetjes. Een maand geleden gebeurde dat nog in de normale Facebook-app. De stickers komen tevoorschijn als je op de smiley in het invoerveld tikt. Standaard bevat Facebook Messenger na de update één set stickers, met getekende varianten op de klassieke smiley. Een grijsbruine kat met de naam Pusheen kun je via een knop downloaden en via het winkelmandje kun je nog meer sets vinden. Er zijn op dit moment 8 gratis stickersets beschikbaar, maar er komen later ongetwijfeld nog veel meer betaalde stickersets bij.

Bij het gebruik van Stickers moet je wel even oppassen: zodra je op het plaatje klikt staat ‘ie al in het bericht. Je kunt niet door te tappen de sticker weer weghalen. Wat nu wel mogelijk is, is om gesprekken te wissen door te swipen. Dit is een functie die is teruggekeerd nadat heel veel gebruikers erom vroegen.

Downloaden: Facebook Messenger (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 mei 2013, 9:48
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerp facebook

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.