Password Manager Pro+ wist alle data na update

De wachtwoord-app Password Manager Pro+ wist al je opgeslagen informatie als je de laatste update uitvoert.

Password Manager Pro+Wachtwoord-app Password Manager Pro+ heeft een update gekregen, maar het is wellicht verstandig om deze nog niet te installeren: bij het uitvoeren van de update wordt namelijk alle opgeslagen informatie uit de app gewist. Dit ontdekte iPhoneclub-lezer @Wiccon. In de App Store staan inmiddels ook negatieve recensies waarin het probleem wordt aangekaart. De ontwikkelaar heeft het probleem erkend maar belooft geen oplossing. Er wordt in de update-informatie enkel gesteld dat dit nooit meer zal gebeuren.

Ontwikkelaar SixAxis roept gebruikers die last hebben van dataverlies op om gewoon hun informatie opnieuw in de app in te voeren. Het wissen van data bij gebruikers is nogal een probleem voor Password Manager Pro+. De iPhone-app biedt een plek waar je wachtwoorden veilig kunt opslaan, wat betekent dat de opgebouwde database misschien wel de belangrijkste functie van de app is. Daarnaast zijn er mogelijk wachtwoorden die je niet meer uit je hoofd kent, waardoor je ze opnieuw moet zien te bemachtigen voordat je ze weer in de app kan opslaan.

De update zorgt ervoor dat de app is geoptimaliseerd voor het iPhone 5-scherm. Ook wordt je data nu versleuteld zodra je de app afsluit, waarna hij weer leesbaar wordt gemaakt zodra je de app opstart en je code goed invoert.

Downloaden: Password Manager PRO+ (€1,79, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 mei 2013, 10:00
Categorie Productiviteit
Onderwerp wachtwoorden

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.