Facebook Messenger-app laat zien wanneer vrienden online waren

Facebook Messenger heeft een update gekregen. De app heeft emoji, kan laten zien wanneer iemand voor het laatst online was en

facebook messenger detailsGisteren kreeg de algemene Facebook-app voor de iPhone nog een update, vandaag is het tijd voor een update van Facebook Messenger. De chatapplicatie heeft ondersteuning gekregen voor smileys, hartjes en andere emoji om je berichten te onderstrepen met een bijpassend plaatje. Nieuw is ook dat je op de naam van de persoon kan tikken om de Facebook-tijdlijn van de betreffende persoon te zien. Je ziet ook wie actief is, zodat je niet voor niets een berichtje stuurt. Het geluidje bij een nieuw binnengekomen bericht is vernieuwd en er zijn bugfixes doorgevoerd.

De grootste verbetering in Facebook Messenger 1.9 is toch wel de indicator die aangeeft wanneer een vriend voor het laatst actief was. Zo kun je beter inschatten of je snel antwoord kunt verwachten. In de vorige update voegde Facebook wat meer functies toe, zoals lokale notificaties en grotere foto’s. Gelukkig zit er weer wat schot in de mobiele apps van Facebook. Ben je fanatiek gebruiker van Facebook Messenger maar gebruik je ook de andere Facebook-functies, dan kun je net zo goed de algemene Facebook-app gebruiken. Die heeft dezelfde Facebook Messenger-functies aan boord.

Downloaden: Facebook Messenger (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 augustus 2012, 22:15
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen chatten, facebook

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.