Documentenlezer ReaddleDocs tijdelijk gratis voor de iPhone

De iPhone-applicatie ReaddleDocs is tot 10 september gratis voor de iPhone beschikbaar. ReaddleDocs is een documentenlezer waarin je bestanden kunt opslaan en bekijken.

ReaddleDocsEΓ©n van de oudste documentenlezers voor de iPhone is tijdelijk gratis verkrijgbaar: de ontwikkelaar van ReaddleDocs biedt zijn app tot 10 september gratis aan. ReaddleDocs kan gebruikt worden om diverse soorten bestanden op te slaan en te bekijken. Daarmee is de app een goed alternatief voor iPhone-apps zoals GoodReader.

Je kunt vanuit ReaddleDocs documenten op verschillende manieren opslaan. De meest voor de hand liggende methode is via iTunes, waarmee je via bestandsdeling een bestand op je computer in de app kunt zetten. Je kunt echter ook de app koppelen aan bijvoorbeeld Dropbox of iCloud, om je bestanden vanuit de cloud te synchroniseren. Dropbox stelt je in staat om documenten in de app te laden, terwijl iCloud je ReaddleDocs-bestanden synchroniseert tussen verschillende iOS-apparaten.

Je bespaart aardig op ReaddleDocs door de aanbieding. De app wordt namelijk normaal verkocht voor €3,99. Toen ReaddleDocs voor het eerst in de App Store verscheen lag de prijs echter nog hoger: in 2008 moest je €11,99 betalen als je de app op je iPhone wilde installeren.

Downloaden: ReaddleDocs (tijdelijk gratis, normaal €3,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 augustus 2012, 13:08
Categorie Productiviteit
Onderwerp readdle

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.