Facebook laat je statusupdates bewerken vanuit iPad-app

In de Facebook-app voor iPad is het nu mogelijk om statusupdates te bewerken. Op de iPhone was dat sinds oktober al mogelijk. Facebook brengt steeds vaker app-updates uit.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

facebook-ipadEen update van de Facebook-app voor iOS zorgt ervoor dat je nu ook statusupdates kunt bewerken op de iPad. Op de iPhone was het sinds oktober al mogelijk. Na het schrijven van een statusupdate kun je op elk moment de tekst bewerken om spelfouten weg te halen, zinnen te corrigeren of een iets te onvriendelijk geformuleerde opmerking iets bij te schaven. Vrienden kunnen echter altijd zien dat er wijzigingen zijn aangebracht.

Door te tikken op een bericht kun je alle gemaakte wijzigingen zien. Wie echt met een schone lei wil beginnen kan de statusupdate beter verwijderen en opnieuw intoetsen. In de app is het bovendien mogelijk geworden om iconen in meerdere talen te gebruiken. Welke talen dat zijn, wordt niet nader gespecificeerd (maar de functie wordt echter niet genoemd in de Nederlandse update-omschrijving, wel in de Engelstalige). Facebook is een universele app voor iPhone, iPod touch en iPad, die de afgelopen tijd regelmatig wordt bij gewerkt.

In de begintijd duurde het soms wel een halfjaar voordat de app werd bijgewerkt, maar sinds Facebook zich meer op mobiel is gaan toeleggen volgen de updates elkaar sneller op. In 2013 is er elke maand een grotere of kleinere update verschenen. Afgelopen april waren er zelfs drie updates, die samenhingen met de sprong naar Facebook 6.0. Versie 6.7 bevat behalve de genoemde functies ook een aantal bugfixes.

Downloaden: Facebook (gratis, iOS 6.0+)

Er is momenteel een probleem met de Facebook-app. Lees er alles over in ons artikel op iPhoneclub.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 november 2013, 13:33
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerp facebook

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.