‘Eten, bidden, beminnen’ als gratis e-book via Apple Store-app

Apple geeft het boek Eten, Bidden, Beminnen van Elizabeth Gilbert gratis weg via de Apple Store-app. De verfilming van dit boek werd bekend door Julia Roberts.

eten-bidden-beminnenMisschien heb je Eat, Pray, Love als film met Julia Roberts gezien. Zo ja, dan heb je nu misschien zin om het boek van Elizabeth Gilbert te lezen, waar de film op het gebaseerd is. Komt mooi uit, want ‘Eten, bidden, beminnen’ hengel je nu gratis binnen via de Apple Store-app. Apple is sinds een tijdje begonnen met het aanbieden van allerlei gratis content via de Apple Store-app. Tot nu toe ging het meestal om games, maar nu is er voor het eerst een boek ter waarde van €9,99 gratis te downloaden. De download geldt tot 8 oktober en is (helaas!) niet beschikbaar voor Belgische lezers.

eten-bidden-beminnen-ebookIn andere landen zijn andere gratis downloads te vinden. Zo kun je in Duitsland ‘Der Hypnotiseur’ als gratis e-book downloaden en in de VS ‘Infinity Blade: Awakening’. Heb je een iTunes-account in de betreffende iTunes Stores aangemaakt, dan kun je die dus ook gratis downloaden. In Nederland gaat het dus om een boek van Elizabeth Gilbert. Het gaat over Elizabeth, die op haar dertigste alles heeft wat een monderne vrouw zich maar kan wensen. Huis, echtgenoot, carrière, alles is piekfijn voor elkaar. Ze wordt echter overspoeld door paniek, verdriet en verwarring. Twee jaar later besluit Elizabeth na haar echtscheiding een jaar lang op reis te gaan, op zoek naar geluk en evenwicht.

Downloaden: Eten, bidden, beminnen (€9,99, iBookstore)

Hoe je gratis App Store-content downloadt lees je in onze stapsgewijze handleiding. Lees dit goed voordat je concludeert dat het niet werkt!

Tipgever: Tije

Let op: voor deze gratis download moet je in de Apple Store-app zijn, niet in de App Store. Lees onze handleiding als je een prijs van €9,99 meent te zien. In België is geen fysieke Apple Store en daarom is er ook geen Apple Store-app.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 september 2013, 14:26
Categorie Boeken
Onderwerpen apple store, gratis

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.