Eerste screenshot WhatsApp voor iOS 7 verschenen

De eerste screenshot van WhatsApp's nieuwe iOS 7-design is uitgelekt. Het is onbekend wanneer de update verschijnt.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

WhatsApp iOS 7 iconOok WhatsApp werkt aan een nieuwe iOS 7-versie van hun app, waarin gebruik wordt gemaakt van een vernieuwde interface. Op een gelekte screenshot is het gewijzigde uiterlijk nu alvast te zien. De bekende blauwe balk bovenin het scherm wordt wit en transparant, waardoor je heel subtiel de foto’s en tekst eronder nog ziet. Iets dat we in eerdere iOS 7-apps ook al terugzagen. Het is nog niet bekend wanneer de iOS 7-update beschikbaar zal zijn.

WhatsApp iOS 7 chatOnder andere de Duitse tester @0xmaciln heeft op het moment de iOS 7-versie van WhatsApp in handen. Hij tweette in eerste instantie een afbeelding van het vernieuwde icoon (bovenin dit artikel), waarna hij een app-screenshot met WhatsAppen.nl deelde. Naast een nieuwe bovenbalk toont de screenshot ook plattere knoppen en het standaardtoetsenbord van iOS 7.

WhatsApp heeft nog niet bekendgemaakt wanneer ze hun iOS 7-app exact zullen uitbrengen. In een e-mail aan iCulture-lezer Arjan stelde WhatsApp eerder deze week het volgende:

Our iOS 7 version is in the works, but we cannot speak for future timelines or features. Please note that v2.11.4 does work in iOS 7.

Volgens de betatester is de app op het moment nog gevuld met bugs.

Downloaden: WhatsApp Messenger (gratis, iPhone, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 december 2013, 1:43
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen ios 7, whatsapp

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.