ProCamera 7 voor iPhone: nachtcamera en filters voor foto en video

De ProCamera 7 app voor iPhone is speciaal voor iOS 7 ontwikkeld. Met de app kun je foto's en video's opnemen, bewerken en filters kiezen.
Lisa van der Velden - · Laatst bijgewerkt:

ProCamera 7 ProCamera 7is een foto- en video-app die speciaal voor iPhones met iOS 7 is ontwikkeld. Met de app kun je foto’s en video’s opnemen, bewerken en verschillende filters toepassen. ProCamera 7 heeft een paar fijne functies, zoals het aanpassen van de sluitertijd voor het maken van opnames bij weinig licht. Het platte ontwerp van iOS 7 is duidelijk geïmplementeerd, maar de belangrijkste functies van voorganger ProCamera zitten min of meer nog op dezelfde plaats. Verder kun je voortaan foto’s en video’s ook in vierkante en 16:9 frames schieten en zijn er 50 nieuwe filters die je over jouw materiaal heen kunt leggen, waaronder 14(!) bijzondere zwart-wit filters.

Ook hebben gebruikers van ProCamera 7 nu de mogelijkheid om foto’s via Airdrop te delen en opnames vanuit de volledig scherm-modus te schieten, zonder afleidende knoppen. Met name de nieuwe nachtcamera, waarbij de de sluitertijd kunt veranderen in 1/8, 1/4, 1/2 of zelf 1 seconde levert ook onder donkere omstandigheden goede foto’s op. Tot slot heeft de app ook een stabielere zoom, een anti-tril knop tegen onscherpe foto’s en tal van mogelijkheden om foto’s en video’s te bewerken. Al met al een goede en complete app om een keer uit te proberen dus, zeker voor deze tijdelijke introductieprijs.

Downloaden: ProCamera 7 (€0,89, iPhone, iOS 7.0+)

ProCamera nachtProCamera filters

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 november 2013, 14:09
Categorie Fotografie en video
Onderwerpen camera, fotobewerking, videobewerking

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.