Death Rally voor iPad en iPhone dit weekend gratis

Death Rally is momenteel gratis te downloaden. In deze top-down racegame moet je rijden zoals in Reckless Racing en heb je tegelijk wapens tot je beschikking.

death rallyZoek je nog een lekkere game voor zondagavond op de bank, dan is Death Rally een geschikte game om mee aan de slag te gaan. Deze app lijkt op Reckless Racing van Electronic Arts, maar is gemaakt door Remedy Entertainment. Als extraatje kun je in Death Rally allerlei explosieve wapens gebruiken. De game heeft een koppeling met Game Center en is zowel op de iPhone als op de iPad te spelen.

In Death Rally baan je je een weg door vier schimmige parcoursen in bijvoorbeeld sloppenwijken en desolate industriegebieden. Behalve (hard) racen dien je ook tegenstanders aan gort te schieten. De auto’s zijn op te voeren met verschillende wapens. In het spel zijn er kleine rolletjes weggelegd voor onder andere Duke Nukem en Alan Wake, de personages uit twee andere games van Remedy Entertainment.

Wel is een recent apparaat vereist: alle iPads worden ondersteund, maar bij de kleinere apparaten heb je minstens een iPhone 3GS of een derde generatie iPod touch nodig. Verder moet je er rekening mee houden dat de game 82MB groot is qua download, dus ophalen via een Wi-Fi-netwerk of iTunes op de desktop is aan te raden. Erg veel bespaar je overigens niet met deze actie, want Death Rally kostte de afgelopen dagen maar €0,79 (bij de lancering was dat €3,99). Maar nu de game gratis is dankzij FreeAppADay hoeft niets je meer tegen te houden om het toch even te gaan proberen. Wil je alsnog geld uitgeven: dat kan, via in-app aankopen kun je Reward Boosters kopen voor €0,79 en €3,99 oplopend tot €39,99.

Downloaden: Death Rally (tijdelijk gratis, normaal €0,79)

Tipgever: SjaccoPopino

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 juni 2011, 21:09
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.