iculture-populaire-apps
Populaire Apps De meest gedownloade apps van de afgelopen week

Confession laat je biechten op de iPhone

Om te biechten is het niet meer nodig om naar de kerk te gaan. Dit kan nu gewoon op je iPhone met de app Confession, die je tevens de biechten van anderen laat horen.
Robin van t Slot - · Laatst bijgewerkt:

ConfessionsJe bent katholiek en je wil je hart luchten? Dan is het niet meer nodig om naar de kerk te gaan. Confession is gemaakt door Milq Media en zorgt ervoor dat je altijd en overal een biechtstoel bij je hebt. Naast het praktische nut is dit, met het recente nieuws in het geheugen, nog veel veiliger ook. De goede raad van de priester blijft achterwege, net als de vergeving van de zonde. Wel kunnen anderen je biecht horen en beoordelen en is de anonimiteit van de zondenaar gewaarborgd.

Confession for iPhoneHet concept van Confession is vrij simpel: na het opstarten van de app zit je meteen op de biechtstoel. Door op de rode knop te tikken neem je de zonde die je wil biechten op en kun je hem uploaden naar de priester. Maar hier houdt het niet op, want het is ook mogelijk om priester te spelen. Door op het oortje rechts bovenin het scherm te tikken kom je aan de andere kant van het biechthokje. Hier kun je ieders biecht horen en beoordelen. Is de biecht een ‘doodzonde’ dan druk je op de knop met de vlammen, valt de biecht wel mee dan druk je op de knop met de wolken. De drie meest beoordeelde sinners and saints komen op de site.

Doordat de biechten soms nogal wat extreem zijn, moet je 17 jaar of ouder zijn om deze app te downloaden. Hou dit ook in het achterhoofd met het bezoeken en beluisteren van de zonden op de site. Overigens is het voor het downloaden van de app niet nodig om gelovig te zijn.

Downloaden: App Store (gratis)

Deze lijsten zijn gebaseerd op afgelopen week. Een aantal van de toen gratis apps heeft inmiddels weer een prijskaartje.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

24 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.