Concept toont WhatsApp met alternatief iOS 7-uiterlijk

Een concept van iCulture-lezer Martijn Jegerings laat zien hoe WhatsApp er ook uit kan zien onder iOS 7.

WhatsApp iOS 7 concept teaserDe grote iOS 7-update voor WhatsApp wordt nu al een tijdje getest, waardoor we een idee hebben hoe de app er hoogstwaarschijnlijk uit zal komen te zien. iCulture-lezer Martijn Jegerings denkt alleen dat de app het ook over een totaal andere boeg kan slaan: door de statusbalk bovenin groen te maken, smileys achter een swipecommando te verbergen en de mute- en delete-knoppen slim te verbergen, zou de app een stuk slimmer in elkaar kunnen steken.

Even voor de duidelijkheid: de kans is zeer klein dat WhatsApp het ontwerp van Martijn zal gebruiken. De eerste screenshots van de iOS 7-update laten immers een transparante statusbalk zien, in een app die verder grotendeels hetzelfde blijft. Onderstaand concept moet vooral een idee geven van wat WhatsApp volgens Martijn zou kunnen doen, om het algehele ontwerp te verbeteren.

Er is nog geen datum bekend gemaakt wanneer Whatsapp voor iOS 7 uitkomt.

Downloaden: WhatsApp (gratis, iPhone, iOS 4.3+)

WhatsApp iOS 7 redesign Martijn Jegerings

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2013, 15:39
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerp whatsapp

WhatsApp

WhatsApp is de populaire berichtendienst, die bijna iedere Nederlander op zijn of haar smartphone heeft staan. Hier vind je alles over WhatsApp op een rijtje: van gesprekken archiveren, je privacy goed instellen en op de desktop gebruiken tot de betekenis van de gekleurde vinkjes.

WhatsApp

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.