Children’s Origami: gratis origamivouwen met je iPad

Children's Origami is een app met meer dan 100 origami-figuren die je zelf of met kinderen kunt namaken. De app is Chinees, maar aan de hand van foto's en tekeningen is alles duidelijk te volgen, ook als je geen Chinees spreekt.

origami childrenIn de winkel zijn boekjes verkrijgbaar, waarmee je allerlei origami-figuurtjes kunt leren vouwen. Maar je kunt er ook gewoon een app voor installeren, zodat je de Japanse vouwkunst gratis onder de knie krijgt. Children’s Origami is momenteel namelijk gratis te installeren (normaal €1,59). Deze app bevat meer dan 100 verschillende origami-figuren, onderverdeeld in categorieën als mensen, dieren, planten, juwelen, verkeer en dagelijkse voorwerpen. De app stelt je wel voor een (kleine) uitdaging, want bijna alle teksten zijn in het Chinees weergegeven. Maar eigenlijk heb je daar geen last van, want alles is in plaatjes weergegeven en je hoeft geen Chinees te kunnen lezen om te herkennen dat iets een kabouter, monster of cactus moet voorstellen.

Wees er snel bij, want de app is maar korte tijd gratis! Children’s Origami is bovendien een universele app, dus ook wanneer je je iPad niet bij je hebt kun je op de iPhone even snel een vouwpatroontje opzoeken, zodat je iets leuks te doen hebt met je servet tijdens een saai etentje.

Downloaden: Children’s Origami (tijdelijk gratis, normaal €1,59)

childrens-origami

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 april 2011, 0:19
Categorie Amusement
Onderwerpen gratis, kinderen, origami, papier

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.