Remember It zorgt dat je nooit meer iets vergeet

Met de app Remember It vergeet je nooit meer je jas, een iPhone die je onder de stoel aan het opladen was of iets anders belangrijks. De app waarschuwt wanneer je ergens weggaat, zodat je nog even goed kijkt of je niets vergeten bent.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

remember itBen je iemand die vaak jassen, truien en andere persoonlijke bezittingen laat liggen in café’s, dan is er nu een app voor die je gaat helpen. Remember It is een iPhone-app die waarschuwt wanneer je ergens de deur uitloopt. Het werkt aan de hand van je GPS-locatie. Op het moment dat je een café binnenkomt activeer je de app. Remember It legt dan je GPS-locatie vast en waarschuwt wanneer je meer dan 15, 60 of 150 meter van deze locatie komt. De app laat een alarm klinken zodat je weet dat je nog even goed moet kijken of je geen spullen bent vergeten. De ontwikkelaar heeft de app ontwikkeld omdat hij zelf na een stevige drinkpartij zijn creditcard in een bar had laten liggen.

De volgende ochtend bedacht hij de app Remember It. Je stelt het alarm in en krijgt een waarschuwing zodra je weggaat. Voor €0,79 vergeet je nooit meer kostbare spullen, bijvoorbeeld een telefoon die je onder een restauranttafeltje hebt neergelegd om even via het stopcontact te laden.

Downloaden: Remember It (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 augustus 2014, 11:02
Categorie Productiviteit
Onderwerpen gps, locatie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.