Garage Inc. HD: een garagebedrijf opbouwen op je iPad

Garage Inc. HD is een app waarbij je een garagebedrijf probeert op te bouwen als jonge immigrant. Ondertussen heb je te maken met de maffia, in het Chicago van de jaren twintig.

garage incChicago in de jaren 20 van de vorige eeuw, de maffia heeft het voor het zeggen. Angelo Marito is een immigrant die nog maar net in de Verenigde Staten is aangekomen en probeert een bestaan op te bouwen. Hij heeft zijn zinnen gezet op een eigen garage en gaat aan de slag om zijn American dream te realiseren. Dat is het verhaal van Garage Inc. HD, een game die momenteel gratis te downloaden is uit de App Store.

De game krijgt zowel in de Nederlandse als in de Amerikaanse App Store een bijzonder hoge score van 4,5 sterren. Garage Inc. is een tijdmanagementgame, waarbij je als monteur Angelo moet proberen zoveel mogelijk auto’s te repareren, zuinig te zijn met personeel inhuren en ondertussen bezig bent met het opbouwen van een bedrijf. Tegelijk heb je te maken met de maffia. De game is verkrijgbaar voor iPhone en iPad; beide versies zijn momenteel voor korte tijd gratis (dus wacht niet te lang).

Downloaden: Garage Inc. HD (tijdelijk gratis, normaal €1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 april 2011, 23:39
Categorie Games
Onderwerpen game, gratis, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.