CalenGoo voor iPad krijgt Navigon-integratie

CalenGoo heeft een update gekregen met een aantal nieuwe functies, zoals een extra alarmgeluidje en de optie om met Navigon te navigeren.

calengooDe app CalenGoo heeft een update gekregen. Met deze universele app kun je Google Calendar synchroniseren met je iPhone en iPad. De app heeft twee nieuwe kopieer- en plakfuncties gekregen en een optionele, verticaal scrollbare jaarweergave. Op de iPad is deze weergave standaard ingeschakeld, maar je kunt deze ook weer uitschakelen via de instellingen. Je bepaalt zelf welke agenda’s in die jaarweergave zichtbaar zijn.

Dubbeltap je op een maand in de jaarweergave, dan krijg je de maandweergave te zien. Vervolgens kun je inzoomen op een bepaalde dag. CalenGoo heeft ook een extra waarschuwingsgeluidje gekregen, dat toeneemt in geluidsvolume. Er zit ook een optionele Navigon-functie in, waarbij je vanuit de agenda kunt navigeren naar een adres. Handig daarbij is, dat de navigatiesoftware van Navigon ook geschikt is voor de iPad. Het werkt echtr alleen als je een vaste structuur gebruikt voor de adressen.

Downloaden: CalenGoo (€5,49)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 augustus 2011, 21:26
Categorie Productiviteit
Onderwerpen activity, calendar, google, google documenten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.