Blogsy voor iPad krijgt offline fotofunctie en Facebook-integratie

Blogsy voor iPad heeft een update. Je kunt nu offline foto's klaarzetten om te uploaden naar je blog en er is een Facebook-koppeling gemaakt waarbij je foto's meteen in een blogposting opneemt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

blogposting blogsyBlogsy is een iPad-app voor bloggers, geschikt voor WordPress, Blogger, Posterous, TypePad, MovableType, Drupal, Joomla, IBM Connections, Tumblr, Squarespace en MetaWeblog. De nieuwste update heeft net als alle voorgaande een mythische naam gekregen: Cerberus. Het biedt nu de mogelijkheid om iPad-foto’s te posten terwijl je offline bent. Ook is gedacht aan Facebook-integratie, waarbij je gemakkelijk foto’s van Facebook in een blogposting kunt slepen. Je kunt daardoor gemakkelijk bloggen over foto’s van je Facebook-pagina of bloggen over foto’s waarin je getagd bent. Je hebt zelfs de mogelijk om foto’s op Facebook te ‘hosten’: foto’s die je via Blogsy uploadt naar je Facebook-accoutn zullen niet op je tijdlijn worden gepubliceerd.

Via het instellingenmenu kun je Facebook-koppeling toevoegen. Blogsy had altijd al een Featured Image-functie, maar daarvoor moest je wijzigingen aanbrengen in de PHP-bestanden op de server. Vanaf nu hoeft dat niet meer als je WordPress 3.4 of nieuwer gebruikt. Blogsy herkent het automatisch en ondersteunt de Featured Images zonder dat je zelf iets hoeft aan te passen.

Blogsy is zo ontworpen dat er goed gebruik wordt gemaakt van het touchscreen van de iPad. Je kunt foto’s en video’s uploaden door ze te slepen vanuit de media-zijbalk naar je blogposting. Je hoeft niet meer van de ene app naar de andere te wisselen om een blogposting te maken. Vooral voor mensen die meerdere blogs onderhouden is het erg handig: met één app ben je voorbereid op 10 verschillende blogplatformen. Bovendien zitten er koppelingen in naar Flickr, Picasa, YouTube, Vimeo, Instagram en het eerder genoemde Facebook.

Downloaden: Blogsy (€3,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 augustus 2012, 12:06
Categorie Uncategorized
Onderwerpen facebook, weblog

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.