Showyou video-app aangepast voor retinascherm iPad

Showyou voor iPad heeft een update gekregen. De app toont video's voortaan in retina-resolutie op de derde generatie iPad.

showyou ipadMet de uitdrukking ‘Flipboard voor video’ is snel uitgelegd wat je met Showyou zoal kunt doen. De sociale video-app laat zien welke video’s door anderen leuk worden gevonden. Een paar weken geleden kreeg de iPhone-app nog een update. Nu is er ook een update voor de iPad-versie, waarbij voor het eerst rekening is gehouden met het retinascherm van de nieuwste iPad. Vooral op de iPad heb je het meeste plezier van deze app, omdat je niet naar een klein 3,5-inch schermpje hoeft te staren. En dankzij de verbeterde beeldkwaliteit hoef je je ook niet meer te ergeren aan wazige beelden.

In de iPad-versie zijn een aantal nieuwe functies toegevoegd, bijvoorbeeld de mogelijkheid om een videomaker te bedanken voor zijn leuke filmpje. Een andere optie is het sturen van een video naar vrienden. Showyou is een universele app, maar de nieuwe iPad-functies zijn alleen merkbaar als je de update op je iPad installeert. Op de iPhone zijn geen nieuwe functies toegevoegd.

Downloaden: Showyou (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 augustus 2012, 12:29
Categorie Fotografie en video
Onderwerpen showyou, video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.