Bassie & Adriaan krijgen iPad-applicatie

Bassie & Adriaan krijgen een iPad-game. Het spel moet in november uitkomen en naast de clown en de acrobaat krijgen ook andere personages uit de kinderseries een plek.

Bassie & AdriaanZe beleven al jaren geen nieuwe avonturen meer, maar veel twintigers en dertigers zijn er mee opgegroeid: Bassie & Adriaan. De clown en de acrobaat keren binnenkort terug. Niet op tv, maar als karakters in een iPad-game. Het bedrijf Creative Graphics heeft Bassie & Adriaan omgetoverd in 3D-animaties. Het spel moet in november uitkomen.

De digitale versie van het duo moet in het spel dat uitkomt verschillende opdrachten gaan uitvoeren. Wat voor opdrachten precies en hoe Bassie & Adriaan er uit gaan zien op de iPad is nog niet bekend gemaakt. Wel hebben de makers laten weten dat ook andere bekende figuren uit de televisieseries een plek krijgen in het spel. Waarschijnlijk gaat het om boeven, zoals de Baron.

Het is de bedoeling dat de iPad-game van Bassie & Adriaan een eerste stap is voor een tweede leven van het tweetal. Later moet er namelijk een animatieserie komen. Met zowel het spel, als de serie is het de bedoeling dat de clown en de acrobaat de internationale markt gaan veroveren.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 augustus 2011, 18:43
Categorie Nederlandse apps
Onderwerpen game, graphics, kinderen, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.