Autoblog-app krijgt update naar 2.0

De Autoblog-applicatie heeft een update gekregen en heeft nu de mogelijkheid om te reageren, foto's en video's van autospots te uploaden en populaire artikelen te bekijken.

autoblogDe iOS-applicatie van Autoblog heeft een flinke update gekregen. September vorig jaar kwam deze app voor het eerst beschikbaar op iPhone en iPad. Inmiddels zijn er 1 miljoen extra pageviews per maand via de app, maar er waren ook wensen voor verbetering. Die kwamen deels uit de reacties op ons eerdere artikel over de Autoblog-app. Bij de nieuwe versie kun je inloggen en reageren op artikelen, zowel op de iPhone als op de iPad. Je kunt ook de overige reacties bij een artikel lezen. Er is meer informatie te zien, zoals een lijst met autospots.

Via de Share-functie deel je een gevonden artikel met anderen via Hyves, Twitter, Facebook of e-mail. In de app vind je voortaan ook een knop om naar het volgende en vorige artikel te bladeren, een tabblad met de laatste uploads en een tabblad Uitgelicht op de iPad, waar je de meest populaire artikelen van de afgelopen week te zien krijgt. Vanaf de iPhone kun je direct spots met bijbehorende foto of video uploaden. Problemen met (embedded) filmpjes zouden in deze update ook opgelost moeten zijn. De Autoblog-app is universeel, dus geoptimaliseerd voor iPhone en iPad.

Downloaden: Autoblog (gratis)
Meer info: Autoblog

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 januari 2011, 23:29
Categorieën Nederlandse apps, Nieuws
Onderwerpen app store, auto, backup, beveiliging, ervaringen, firmware, ipad, security, sms

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.