AppEvent: Bino pinguïn-kindergame vandaag gratis

Bino is gratis dankzij AppEvent! Bino is een kindergame over de pinguïn Bino, die zijn kleren is kwijtgeraakt. Kinderen moeten Bino en zijn kleren in de sneeuw gaan zoeken.

bino ipadDe hele maand januari zijn er gratis apps van Nederlands en Belgische ontwikkelaars te downloaden, dankzij de actie AppEvent. Vandaag is er weer eens een game voor de iPad, die je gratis kunt downloaden: Bino. De game is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en helpt ze hun fijne motoriek te ontwikkelen. Bino is een pinguïn die je mag aankleden. Je moet zoeken naar de witte pinguïn en zijn kleren, die in de sneeuw verstopt liggen. Wanneer je alles hebt gevonden, mag je Bino aankleden.


De game is gemaakt door Zinder, een ontwikkelstudio uit Utrecht waar we eerder over schreven. Ze maakten bijvoorbeeld de apps voor Alifbaba, Maan Roos Vis, Rom Pompom, Bobo en Bamboeclub.

De app Bino is gebaseerd op de prentenboeken van schrijver Marcel van Driel en illustrator Vera de Backker. De eerste acht prentenboeken zijn inmiddels vertaald en komen dit jaar uit in China, Taiwan, Vietnam en Turkije, maar ze zijn nog niet allemaal omgezet naar een app.

Downloaden: Bino (tijdelijk gratis, universeel, iOS 4.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.