App Store voor de iPad vernieuwd, makkelijker te navigeren met touchscreen

Apple heeft gisteravond de manier waarop je door lijsten navigeert veranderen. Je hoeft niet langer op knoppen te drukken, maar kunt nu vegen van pagina naar pagina.

App StoreGisteravond heeft Apple de interface van de App Store op de iPad aangepast. De knoppen die eerst boven bijvoorbeeld de categorieën ‘Nieuw en Opmerkelijk’ en ‘Favoriet bij onze medewerkers’ stonden, zijn verdwenen. In plaats daarvan kun je over het overzicht heen vegen om van pagina naar pagina te navigeren. Hierdoor is het makkelijker om door de App Store te navigeren met het touchscreen.

De nieuwe veegpagina’s vind je bij alle lijstjes die staan onder het ‘Uitgelicht’-tabblad en de app-lijsten bij ‘Categorieën’. Het aantal stippen onder de overzichten laat zien hoeveel pagina’s je nog kunt bekijken, terwijl je door de donkere stip ziet op welke pagina je zit.

De vernieuwde indeling van de App Store verschijnt automatisch bij je volgende bezoek aan de app. Je hoeft er geen update voor te installeren. We troffen de veranderingen aan op iPads met iOS 4.3.3 en iOS 5.

App Store

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 november 2011, 10:31
Categorie Uncategorized
Onderwerpen app store, instant messaging, notificaties, pushberichten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.