Leco Looks: make-upuitleg van Leco van Zadelhoff op de iPhone

Schoonheidsspecialist Leco van Zadelhoff presenteert de iPhone-app Leco Looks by Beau Monde. De applicatie legt uit hoe je make-up aanbrengt, lippenstift smeert en de eyeliner optimaal gebruikt.

Leco Looks iPhone app headerHoe breng je de perfecte eyeliner aan? Hoe zorg je verantwoord voor volle, rode lippen? Hoe krijg je de look van Jennifer Lopez? Beauty-specialist Leco van Zadelhoff heeft in samenwerking met het tijdschrift Beau Monde een eigen iPhone-app uitgebracht waarin dergelijke tips worden uitgelegd. Voordat je aan de slag gaat, moet je van Leco nog wel een bijna verplichte video kijken hoe je simpel en snel de ‘perfect skin’ creëert.

Leco Looks by Beau Monde, zoals de app volledig heet, kost nu 79 eurocent maar in de App Store-omschrijving is te lezen dat de prijs na vandaag zal veranderen naar 2,39 euro. Voor dat geld krijg je geen overdaad aan content: er zitten negen filmpjes in de app. Daarvan zijn vier ‘celebrity looks’ (wat is het schoonheidsgeheim van bekende sterren?), vier ‘classic looks’ (perfect skin, smokey eye, rode lippen en fifties eyeliner) en er is een introductievideo waarin de specialist je veel plezier met de app wenst. Leco Looks tips en trics video's en omschrijvingVerdere tabbladen bieden de opties om een abonnement op de Beau Monde te nemen, vertellen wat over uitgever Sanoma en laten je de app verbinden met Facebook om tips te delen.

Elke video gaat gepaard met een korte, geschreven uitleg van de stappen die Leco ook in de video naar voren brengt. Ze zijn bovendien voorzien van begeleidende make-up die je erbij kan kopen voor het gewenste effect. De make-up items die je wilt hebben, kun je direct in je virtuele handtas gooien. De video’s zelf zien er verzorgd uit en zijn helder ingesproken, maar zijn niet echt heel handig opgenomen. Zo wordt het resultaat niét close-up in beeld gebracht en zit Leco tijdens het aanbrengen van de opmaak vaak zelf in de weg met een hand of arm.

Downloaden: Leco Looks by Beau Monde (introductieprijs €0,79, daarna €2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 november 2011, 10:55
Categorieën Lifestyle, Nederlandse apps
Onderwerp beauty

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.