Gadget Guide van The Daily brengt je op cadeau-ideeën

De Gadget Guide van The Daily bevat 200 cadeau-ideeën voor gadgets, auto's, apps, huishoudelijke apparaten en andere spullen, die je tijdens de feestdagen cadeau wilt geven.

gadget-guide-dailyZit je met de handen in het haar welke cadeau’s je moet kopen voor je geliefden? Dan biedt de nieuw verschenen Gadget Guide misschien uitkomst. De Gadget Guide is gemaakt door de redactie van The Daily, de dagelijkse iPad-nieuwskrant van News Corp. Je vindt in de gids de meest interessante consumentenelektronica, apps, games en hightech speelgoed, ook voor volwassenen. De gids laat 200 producten zien, die smaakvol op de foto zijn gezet. Daarbij is gekozen voor een retro-sfeer, zoals je op de foto hieronder kunt zien. Het futuristische kacheltje Dyson Hot lijkt zich wel thuis te voelen in een interieur uit de jaren 70.

De gids is gemaakt door de technologieredactie van de krant en reikt van een 20 dollar kostende usb-stick tot een bijna 200.000 dollar kostende sportwagen. Naast gadgets en apps kun je ook motoren, snowboards, huishoudelijke apparatuur, fietsaccessoires, laptops, golfspullen en andere producten die leuk zijn om cadeau te geven. Alle producten zijn meteen vanuit de app te koop of te delen met vrienden.

Downloaden: The Daily Gadget Guide (gratis)

gadget-guide

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 november 2011, 10:30
Categorie Lifestyle

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.