‘Apple TV vanaf 4 oktober ook in Nederland’

De Apple TV 2G wordt vanaf 4 oktober in Nederland verkocht, aldus een anonieme bron tegenover One More Thing. Dit heeft te maken met de lancering van huur- en koopfilms in de Nederlandse iTunes Store. De prijzen liggen tussen de 5 en 15 euro.

Apple TV 2GDe Apple TV moet vanaf 4 oktober ook beschikbaar zijn in Nederland. Dit heeft de Apple-website One More Thing vernomen van een betrouwbare bron. De mediahub van Apple ligt op het moment nog niet officieel bij Nederlandse retailers in de schappen. Hij moet 119 euro gaan kosten. Het nieuws komt vlak nadat Apple zijn filmaanbod in de Nederlandse iTunes Store online zette.


De afwezigheid van de Apple TV in Nederland is niet heel vreemd: een van de belangrijkste functies van het apparaat is de mogelijkheid om er films mee te huren en te streamen, iets dat tot voorheen niet in Nederland mogelijk was. Nu daar een einde aan gekomen is, staat er nog maar weinig de komst van de Apple TV in de weg.

Eerder deze week verschenen er opeens steeds meer films in de Nederlandse iTunes Store. Deze waren eerst alleen via een omweg te bereiken, maar inmiddels bevindt er zich een filmsectie in de digitale winkel. Deze verhuurt en verkoopt films voor prijzen ongeveer tussen de 5 en 15 euro.

Apple TV

De Apple TV is Apple's kleine kastje voor aan je televisie, waarmee je video's kan kijken, gebruik kan maken van streamingdiensten als Netflix en Videoland, games kan spelen en foto's en video vanaf je iPhone, iPad en Mac kan afspelen op je televisie met AirPlay. De Apple TV is een woninghub voor HomeKit en wordt geleverd met de Siri Remote. Haal meer uit je Apple TV met deze mogelijkheden. Met handige tips en meer om de functies van je Apple TV te ontdekken. Het nieuwste model is de Apple TV 4K uit 2022. Voor de beste prijzen lees je ons artikel over een Apple TV kopen.

Apple TV

Reacties: 52 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.