‘Apple TV vanaf 4 oktober ook in Nederland’

De Apple TV 2G wordt vanaf 4 oktober in Nederland verkocht, aldus een anonieme bron tegenover One More Thing. Dit heeft te maken met de lancering van huur- en koopfilms in de Nederlandse iTunes Store. De prijzen liggen tussen de 5 en 15 euro.

Apple TV 2GDe Apple TV moet vanaf 4 oktober ook beschikbaar zijn in Nederland. Dit heeft de Apple-website One More Thing vernomen van een betrouwbare bron. De mediahub van Apple ligt op het moment nog niet officieel bij Nederlandse retailers in de schappen. Hij moet 119 euro gaan kosten. Het nieuws komt vlak nadat Apple zijn filmaanbod in de Nederlandse iTunes Store online zette.

De afwezigheid van de Apple TV in Nederland is niet heel vreemd: een van de belangrijkste functies van het apparaat is de mogelijkheid om er films mee te huren en te streamen, iets dat tot voorheen niet in Nederland mogelijk was. Nu daar een einde aan gekomen is, staat er nog maar weinig de komst van de Apple TV in de weg.

Eerder deze week verschenen er opeens steeds meer films in de Nederlandse iTunes Store. Deze waren eerst alleen via een omweg te bereiken, maar inmiddels bevindt er zich een filmsectie in de digitale winkel. Deze verhuurt en verkoopt films voor prijzen ongeveer tussen de 5 en 15 euro.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 september 2011, 15:20
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen apple tv, film, itunes store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.