T-Mobile biedt iPad 2 ook vanaf 30 september aan

T-Mobile zal vanaf 30 september de iPad 2 zelf gaan verkopen. Hoe ze dit precies gaan doen maken ze op die datum pas bekend. Het nieuws komt vlak nadat Vodafone liet weten hetzelfde te gaan doen.

T-Mobile iPadEerder vanmorgen bleek nog dat Vodafone de iPad 2 in combinatie met een abonnement gaat verkopen. Ook T-Mobile heeft dergelijke plannen: vanaf 30 september (dus morgen al) is het mogelijk om bij de telecomprovider een iPad 2 aan te schaffen in combinatie met een prepaidkaart of een abonnement. Of er bij deze abonnementen sprake is van korting op de tablet is nog niet duidelijk. Gezien deze per maand opzegbaar is, is de kans klein dat dit het geval is.

T-Mobile biedt al langer abonnementen aan voor iPad-gebruikers. Er is bij de provider op het moment sprake van drie verschillende bundels: een prepaidbundel en twee maandabonnementen. Die eerste schaf je aan als een losse simkaart voor €19,95, waarna je dit kaartje kunt opwaarderen met het benodigde tegoed. Per gebruikte MB betaal je 20 eurocent. De abonnementen kosten €9,95 en €29,95 en laten je respectievelijk 200 MB en 2 GB aan data per maand verbruiken.

Op 30 september zal T-Mobile de iPad 2 gaan verkopen. Voor welk bedrag hij bij de provider in de schappen zal liggen en wat voor bundels er precies aangeboden zullen worden moet vanaf morgen op de website van T-Mobile te lezen zijn.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 september 2011, 11:23
Categorie Providers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.