Sonos Play:3 is compact draadloos muzieksysteem

Sonos heeft de Play:3 onthuld, een nieuw draadloos muzieksysteem dat goedkoper en compacter is dan de Sonos S5, die tegenwoordig Play:5 heet. Je kunt draadloos muziek in alle kamers van je huis ontvangen.

sonos-play-3Nog geen twee dagen nadat een nieuw product van Sonos was gelekt via Amazon, stelt Sonos de Play:3 nu officieel voor. De Play:3 is een eenvoudiger apparaat dan de Sonos S5 en is ook iets goedkoper. Voor €299 heb je een “kleine, sexy, overal passende, blaas-het-dak-eraf alles-in-één speler”, aldus de website van Sonos. Met dit apparaat stream je je hele muziekcollectie door het huis. Het is ook geschikt voor online muziekdiensten zoals Spotify en internetradiostations. Je kunt het apparaat overal neerzetten, zowel horizontaal als verticaal. Het idee is vergelijkbaar met de duurdere Sonos-apparaten: je koopt er eentje en kunt dit verder uitbreiden in de rest van je huis.


De Play:3 is verkrijgbaar in zwart of wit, met 3 digitale versterkers, elk gekoppeld aan één van de 3 luidsprekers. Een basradiator zorgt voor de lage tonen, twee drivers zorgen voor de middentonen en er is een tweeter voor de hoge tonen. Heb je al een Sonos Bridge in huis, dan kun je de Play:3 meteen in je Sonos-opstelling opnemen. Bedienen doe je met de afstandsbediening op je iPhone of iPad. Is je draadloze netwerk van belabberde kwaliteit, dan kun je de Play:3 ook nog aansluiten op een ethernetpoort aan de achterkant. Heb je twee Play:3’s gekocht, dan kun je ze ook als twee stereospeakers opstellen. De Sonos S5 gaat tegenwoordig door het leven als Play:5 en kost nog steeds €399.

Meer informatie is te vinden bij Sonos.

sonos-play3

Sonos

Sonos is een multiroom speakersysteem dat je bedient via een iOS-app. De speakers werken met AirPlay 2 en sommige modellen hebben een ingebouwde optionele Google Assistent. Bekende modellen zijn de Sonos One, Sonos Beam, Sonos Arc, Sonos Era-speakers en de samenwerking met IKEA.

Sonos

Reacties: 14 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.