LEGO Batman dit najaar op de iPhone?

LEGO Batman komt dit najaar beschikbaar in een consoleversie, maar volgens welingelichte bronnen komt er ook een versie voor de iPhone.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

lego batman iphonePocketgamer zegt over bewijzen te beschikken dat LEGO Batman binnenkort op de iPhone beschikbaar komt. LEGO Batman is net als Spore een game waar al lange tijd naar wordt uitgekeken. Op de gamesbeurs E3 kon LEGO Batman al even worden uitgeprobeerd. Batman, die voor de verandering in LEGO-kostuum kruipt, moet in de game een groep criminelen opsporen en ze overdragen aan justitie.


De consoleversie heeft drie hoofdstukken, onderverdeeld in zes levels. Tijdens de levels verzamel je LEGO-blokjes die je kunt gebruiken om nieuwe karakters en kostuums te kopen. Er zijn jokerkaarten voor bonussen te verdienen en er zijn verborgen rode blokjes die allerlei extra’s opleveren.

Er zijn al wel vaker mobiele LEGO-games verschenen. Zo was er eerder al LEGO Star Wars, dat via THQ Wireless werd uitgebracht. De iPhone-versie zal samen met de console-versie verschijnen, ergens in oktober.

Via: Pocketgamer

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 oktober 2009 om 22:03
Onderwerpen
,
Categorie
Games

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.