128GB iPad 4 nu verkrijgbaar in Apple Store

(Laatst bijgewerkt: ) · Gonny van der Zwaag

ipad 4 dossier plaatje
Apple is vandaag gestart met de verkoop van de 128GB iPad met retinascherm. De nieuwe iPad is eigenlijk niet meer dan een uitbreiding van de bestaande vierde generatie iPad-lijn, die sinds november 2012 verkrijgbaar is. De 128GB iPad 4 is verzendklaar binnen 1 tot 3 werkdagen en kan nog deze week voor €805 op je deurmat liggen.

Eind januari werd voor het eerst bekend dat er een iOS-apparaat met 128GB opslag aan zat te komen. Die informatie was te achterhalen uit iOS-code. Twee dagen later kondigde Apple de 128GB iPad aan.

De adviesprijzen zijn nu als volgt:

De tabel behorende bij dit artikel is helaas verouderd en daarom niet meer beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.

Apple lijkt zich met de 128GB iPad vooral te richten op professionals: mensen die grote hoeveelheden foto’s, video’s of naslagwerken met zich mee moeten dragen. Denk daarbij aan artsen, juristen en architecten. Ook ontwerpers, mensen die films willen bewerken op hun iPad, fotografen, modeontwerpers en wetenschappers. Of piloten, die hun electronic flightbag met kaarten en naslagwerken tegenwoordig op een iPad meenemen. Kortom: allerlei beroepen waarbij je flink wat grafisch materiaal of handboeken nodig hebt. Apple is de eerste fabrikant die een tablet met 128GB opslag aanbiedt, waardoor fabrikanten van Android-tablets voor een lastige keuze staan: De Nexus 10 wordt alleen met 16 en 32GB aangeboden, de Galaxy Note heeft maximaal 64GB, net als de Kindle Fire. Wel zijn de Android-tablets uitbreidbaar met geheugenkaartjes, maar die zul je dan wel zelf moeten kopen en ook daarvoor geldt een maximum capaciteit die wordt ondersteund.

Meer info: 128GB iPad met retinascherm (Apple Store)

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Ze heeft een 38mm Apple Watch van staal met wisselende bandjes (nylon is favoriet) en een 256GB iPhone 7 Plus matzwart. In haar vrije tijd schrijft ze over slimmer fit worden op Fithacking.nl en over slimmer eten op Eetblog.nl.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.