Reacties voor: 128GB iPad 4 nu verkrijgbaar in Apple Store

De 128GB iPad 4 is nu verkrijgbaar in de Apple Store. Apple richt zich met deze iPad met hoge opslagcapaciteit vooral op professionals die veel naslagwerken moeten meenemen, zoals artsen en architecten.
Lees het complete artikel → 128GB iPad 4 nu verkrijgbaar in Apple Store
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Ben benieuwd of Apple mee blijft gaan in capaciteit tov hun cloudstrategie. Die zegt dat je juist steeds minder capaciteit nodig hebt op een device.

    Ik heb zelf niet meer genoeg aan 32Gb. De gaafste games komen met 2Gb aanzetten. Dan zit je iPad zo vol.

  2. Mee eens… Ooit iPad2 met 32 GB genomen (bijna twee jaar geleden). Mijn iPhone is altijd met 16GB al geweest. Ik dacht de meeste foto’s/video’s op iPad bewaren/bewerken. En dat ging tot kort geleden goed. Nu moet ik steeds meer dingen verwijderen. Leuke spelletjes zijn HD en dus zwaar. Maar ook boeken, documenten etc.

    Mijn volgende iPad is 128 GB. Dat weet ik nu al. Ik hoop alleen dat iPad mini met 128 GB komt (en met retina). Hopelijk is die dan ook betaalbare.

  3. wat een absurde prijzen (300euro alleen voor 112 gb geheugen extra :S). voor 800 euro haal je al bijna een Macbook air voor.

  4. Shit ben net 3 week eigenaar van m’n eerste iPad 4, 64 GB. En ja ik weet ook wel dat het snel gaat.

  5. 16GB erbij voor €100 was altijd al belachelijk veel!! Ik weiger die Mac Tax te betalen. Is ook niet nodig bij normaal gebruik en vele cloud opties.

    Je kunt dat geld beter besteden aan een ander device, maar djati’s mijn mening.

  6. Origineel geplaatst door olga2000:

    Mijn volgende iPad is 128 GB. Dat weet ik nu al. Ik hoop alleen dat iPad mini met 128 GB komt (en met retina). Hopelijk is die dan ook betaalbare.

    Idd bij een mini gaat dat nog wel
    Vind dat ze met 16GB moeten stoppen en beginnen met 32 tot 128 (zullen ze denk ik niet doen maar ja)

  7. Hier slaan ze toch de plank mis, wat moet je tegenwoordig met 128gb? Tegenwoordig streamen we alles. En voor die enkeling die veel opslag nodig heeft is 128gb ook nog te weinig, Apple kan dan beter externe opslag mogelijk maken zoals het aansluiten van een externe hd of sdcard.

  8. Origineel geplaatst door Alex: Hier slaan ze toch de plank mis, wat moet je tegenwoordig met 128gb? Tegenwoordig streamen we alles. En voor die enkeling die veel opslag nodig heeft is 128gb ook nog te weinig, Apple kan dan beter externe opslag mogelijk maken zoals het aansluiten van een externe hd of sdcard.

    Ja, en daar zullen zeker geld mee verdienen.. Maar niet heus..

  9. Origineel geplaatst door Ivo
    wat een absurde prijzen (300euro alleen voor 112 gb geheugen extra :S). voor 800 euro haal je al bijna een Macbook air voor.

    Wel de beste €/GB verhouding ivm met de rest van de ipad lijn…
    Als ze nu de 16gb versie laten vallen

  10. Snap nog steeds niet dat een iPad in de US ruim 200 euro goedkoper is als in Europa.

  11. € 935,- djeez, doe mij dan maar twee oudere iPads hoor

  12. @Ruud: 1-op-1 omrekenen is niet eerlijk, in de VS zit de salestax nog niet verwerkt in de prijs, in de EU zit de BTW er al bovenop. Dus die 200 euro verschil is in werkelijkheid waarschijnlijk minder dan 100 euro. Nog steeds teveel verschil, maar niet zo dramatisch als jij schetst.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.