iCandy: spontane foto’s van je kinderen maken dankzij iPhone-houder

·

iCandy iPhoneSchoolfotografen hebben al jarenlang een aantal trucs om kinderen op de juiste momenten af te leiden en te laten lachen. Het camera-accessoire iCandy maakt dit voor fotografen met een iPhone nóg makkelijker: door de iPhone voorop de camera te bevestigen en bijvoorbeeld een filmpje aan te zetten, hebben kinderen iets om naar te kijken.

De iCandy doet erg denken aan de Flash Dock, een ander hulpmiddel om je iPhone mee op je camera te bevestigen. De iCandy hangt je iPhone echter aan de onderkant, waardoor je direct ook een klein statief hebt. Gebruik je het accessoire niet om kinderen mee af te leiden, dan kun je de iPhone jouw kant oprichten, zodat je bepaalde apps ter informatie kunt gebruiken.

Omdat de iCandy zich op een beperkt aantal mogelijkheden richt, is het accessoire vrij prijzig: door 84,99 dollar op Kickstarter te doneren krijg je de iCandy thuisgestuurd. Het geld wordt pas van je creditcard afgeschreven wanneer het project zijn beoogde 20.000 dollar heeft ingezameld. Met nog 18.000 dollar en 25 dagen te gaan, durven wij nog niet te zeggen of dit zal lukken.

door Bastiaan Vroegop

Sinds 2011 de vaste nieuwsjager voor iCulture. Is er als de kippen bij als ergens gelekte iPhone-onderdelen of Apple Store-geruchten opduiken. Kijkt nu al een paar keer per dag naar zijn pols, om vast te wennen aan de Apple Watch.

4 reacties

 1. door Dustin

  Dit gaat echt nooit lukken… Het verschil tussen de $1400 en de $109 is te groot. Ze zouden iets meer opties erbij moeten maken. Ze zitten pas op $2145

 2. door marek

  Haha, hoe verzin je het!

 3. door Foxmar

  Voor de zoveelste keer: denk je iets leuks te zien… is het wéér een Kickstarter-project. Het zijn er teveel, begin er genoeg van te krijgen.

 4. door hennie

  Wel een erg gekunstelde manier om koste wat kost te laten zien dat je een iPhone hebt. Je kan ook gewoon een geintje maken, dan kijken kinderen ook.
  Bovendien is het geen gezicht. Heb je een prachtige DSLR, hang je er een telefoon onder…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.